Dreame-pölynimurit

Kiinalainen Dreame on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut pölynimureihin. Yhtiön osaamisalaa ovat erilaiset robotti- ja varsi-imurit, joilla siivoaminen sujuu selvästi perinteisiä johdollisia pölynimureita helpommin. Dreame on osa Xiaomi-ekosysteemiä ja yhtiöllä on yli 150 keskeistä patenttia imuriteknologian saralla. Se onkin yksi alan johtavia nimiä sekä teknologian että käytettävyyden osalta. Dreamen teknologinen osaaminen on myös huomioitu alan arvovaltaisilla ja arvostetuilla IF-, Reddot- ja CES-suunnittelupalkinnoilla.

Dreame L20 Ultra

Dreame L20 Ultra -robottipölynimuri hyödyntää tekoälyä lattioiden imurointiin ja moppaamiseen sekä puhdistaa itsensä automaattisesti lataus- ja puhdistustelakassaan.

Lattioita imuroivat ja moppaavat robotti-imurit ovat tämän päivän teknologiaa. Yhä useampi onkin vapauttanut arkeensa lisää aikaa ulkoistamalla siivoamisen robottipölynimurille, joka myös moppaa kodin lattiat. Samalla nämä siivoavat robotit ovat kehittyneet isoin askelin viime vuosien takaisesta perustasosta. Dreame L20 Ultra on alansa ensimmäinen tekoälyohjattua MopExtend-teknologiaa hyödyntävä roboimuri, joka tekee siivoamisesta entistäkin tehokkaampaa ja käyttäjälleen vaivattomampaa.

Monilla arvovaltaisilla suunnittelupalkinnoilla huomioitu ja lukemattomia imuriteknologiaan liittyviä patentteja omistava Dreame onkin noussut imurimarkkinoiden kärkikastiin. Nyt Dreame vie moppaavan robottisiivoamisen uudelle tasolle kahdella uudella teknologisella innovaatiolla.

Lataus- ja puhdistustelakka
Dreame L20 Ultra saa virtansa lataus- ja puhdistustelakasta, josta imuri lähtee siivoamaan asuntoa käynnistyskäskyn saatuaan. Kun se on tehnyt nopean ympäristökartoituksen löytääkseen takaisin omaan telakkaansa siivousrupeaman jälkeen, siivous voi alkaa. Tämän robotti suorittaa yhdistämällä toisiinsa imurointia ja moppausta. Tehokkaan imutehon ansiosta pöly, irtohiekka ja pienroskat imeytyvät imurin rikka-astiaan, josta imuri tyhjentää ne lataustelakan roskasäiliöön. Imuroinnin ohella robotti moppaa lattian kosteilla ja pyöreillä kangastyynyillä. Lisäkosteutta nämä saavat imurin vesisäiliöstä, jonka imuri voi tarvittaessa täyttää lataustelakan vesitankista.

Entistä parempi siivousjälki
Alan ensimmäisen tekoälyohjatun MopExtend-teknologian ansiosta imuri tunnistaa huoneen reunat ja kulmat perinteistä robotti-imuria tarkemmin. Se osaa ulottaa moppausosan tavallista kauemmaksi tuodakseen roskat ja pölyn imurin ulottuville. Tämä takaa aiempaa paremman siivousjäljen, kun hankalat reunat ja kulmatkin tulevat imuroiduksi. Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on DuoScrub-moppausjärjestelmä, jonka kaksi nopeasti pyörivää harjasosaa kykenevät irrottamaan myös pinttyneet tahrat ja kiinni jääneen hienojakoisen pölyn.

Imurissa on myös kehittynyt pölyntunnistusjärjestelmä, joka auttaa imuria analysoimaan mikäli tietty kohta tai huone tulisi imuroida toisenkin kerran. Tämän toiminnon ansiosta imuri osaa mukautua eri vuodenaikojen vaihtuviin haasteisiin, kuten esimerkiksi siitepölykauteen tai eläinten karvanlähtöön.

Automaattinen tyhjennys ja puhdistus
Dreame L20 Ultra tekee siivoamisesta entistäkin huolettomampaa, sillä imuri osaa tyhjentää roskat ja likavedet telakan yhteydessä oleviin säiliöihinsä. Tehokkaan DualBoost 2.0 -teknologian ja peräti 3,2 litran rikkasäiliön ansiosta tilaa riittää jopa 75 siivouspäivän tarpeisiin ennen tyhjennystä. Lisäksi imurin moppien kuivaus ja puhdistus tapahtuvat automaattisesti. Telakointiasema osaa pestä ja kuivata likaantuneet moppausosat itse, sillä asemassa on peräti 4,5 litran puhdasvesisäiliö. Kuivaus tapahtuu kuumailmapuhalluksella, mikä ehkäisee homeen muodostumista moppeihin.

Huipputason imuteho
Imurin siivousteho on vertaansa vailla, sillä Vormax-imujärjestelmä takaa jopa 7 000 pascalin imutehon. Tämän ansiosta pöly, roska, hiekka ja muu lika irtoavat tehokkaasti lattialta ja matoilta. Älykkyytensä ansiosta imuri osaa myös nostaa kosteat moppausosat ilmaan matolle tultaessa, joten matot eivät kastu imuroinnin myötä. Halutessaan käyttäjä voi itse määrittää ajaako imuri mattojen päältä lainkaan vai halutaanko matot kiertää kokonaan.

Tekoälypohjainen navigointi
Imurin Pathfinder-navigointiteknologian avulla robottisiivoaja osaa kartoittaa huoneen ja sen rajat tehokkaasti. Tähän imuri käyttää kehittynyttä havainnointiteknologiaa ja tekoälyä, jonka ansiosta voidaan välttää erilaiset esteet, kuten lattialle jääneet tavarat. Tämä järjestelmä mahdollistaa huoneiden tehokkaan siivoamisen huolellisesti ja aikaa tuhlaamatta. Siivoamisen jälkeen imuri osaa hakeutua takaisin telakkaansa latautumaan seuraavaa urakkaa varten.

Puhelinsovelluksella paras Dreame-elämys
Uudella puhelinsovelluksella saavutetaan paras Dreame-elämys, koska sillä voi räätälöidä siivouksen oman kodin ja omien aikataulujen mukaiseksi. Sovelluksessa voi jakaa siivouksen eri osiin, luoda virtuaalisia seiniä, asettaa kieltoalueita tai ajastaa siivoustyöt sopivaan aikaan. Alexa-, Siri- ja Google Assistant -virtuaaliavustajien kanssa imuria voi käyttää myös puheohjatusti.

Uusi lippulaivamalli
Dreame L20 Ultra yhdistää uudistetun suorituskyvyn, tekoälyteknologian sekä vuosien tutkimus- ja kehitystyön tehdäkseen robotti-imurin, joka mullistaa siivouksen automatisoinnin. MopExtend-teknologian edistyksellinen käyttöönotto mahdollistaa erinomaisen siivousjäljen, koska imuri pääsee lähemmäksi vaikeapääsyisiä reunoja ja puhdistaa myös pienet välit.

Tekniset tiedot
Robotti-imurin mitat: 350 x 350 x 103,8 mm ja 4,3 kg

Akun kapasiteetti: 6 400 mAh

Rikka-astian tilavuus: 300 ml

Vesisäiliön tilavuus: 80 ml

Suurin imuteho: 7 000 Pa

Suurin kynnyksen ylityskorkeus: 2 cm

Alhaisin melutaso: 63 dB(A)

Lataus- ja puhdistustelakan mitat: 606,5 x 426 x 499 mm ja 13,3 kg

Telakan pölypussin tilavuus: 3,2 l

Puhtaan veden säiliön tilavuus: 4,5 l

Siivouksen enimmäiskesto: 260 minuuttia (vain imurointi tai vain moppaus hiljaisessa tilassa)

Dreame Z10 Station

Dreame Z10 Station on tehokas ja monipuolinen varsi-imuri helppokäyttöisen lataus- ja puhdistusyksikön kanssa. Keveytensä ja tehokkaan akkunsa ansiosta laite sopii helposti pienten ja keskikokoisten tilojen siivoamiseen. Kätevä lataus- ja puhdistusyksikkö sekä tyhjentää automaattisesti imurin rikkasäiliön että lataa imurin akun seuraavaa käyttökertaa varten. Varsipölynimurin ja latausyksikön lisäksi pakettiin sisältyvät vaihtosuuttimet, kiinnitysosat, jatkovarsi ja kaksi pölypussia.

Voimakasta imutehoa
Pölynimurin harjaton tasasähkömoottori pyörii peräti 108 000 kierrosta minuutissa. Kehittyneen imutekniikan avulla laite takaa jatkuvan 150 ilmawatin (AW) imutehon. Moottorinsa ansiosta imuri muodostaa voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jolla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyn, pienroskat ja allergeenit. Lisäksi leveän suuttimen V-muotoiltu harjasosa kerää pitkät hiukset, langanpätkät tai eläimistä irtoavat karvat rullalle harjasosan ympärille, josta ne on helppo poistaa.

Sinivalaistus auttaa siivoamisessa
Imurin lattiasuuttimessa on siniset LED-valot pölyn ja pienhiukkasten havaitsemiseen. LED-valot valaisevat jopa 138 asteen kulmassa edessä olevan pölyn ja lian, jolloin myös huonosti valaistut tilat ja raot on helppo imuroida huolellisesti. Sinivalon aaltopituuden ansiosta pienhiukkaset erottuvat ympäristöstä paremmin kuin tavallisella valaistuksella.

Monikäyttöiset vaihtosuuttimet
Imurin mukana tulee viisi eri suutinta, jotka ovat helposti ja nopeasti vaihdettavissa käyttöön tarpeen mukaan. Näiden ansiosta imuri soveltuu lattiaimurin ohella käteväksi rikkaimuriksi niin huonekalujen ja työtasojen kuin kirjahyllynkin osalta. Irrotettavan jatkovarren ansiosta imuri on monikäyttöinen joka paikan siivousväline, jolla voidaan imuroida sekä kapeat välit että isot lattiapinnat.

Tehokas itsepuhdistustoiminto
Imurin tehokas lataus- ja puhdistusyksikkö tyhjentää imurin viiden desilitran rikkasäiliön hygieenisesti vain noin kymmenessä sekunnissa. Latausyksikön pölypussin vetoisuus on peräti 2,5 litraa, joten se riittää jopa kolmen kuukauden käyttöön. Uuden pölypussin vaihto on nopeaa, vaivatonta ja hygieenistä, eikä hiukkasia päädy enää takaisin huoneilmaan.

Hygieeninen roskasäiliö
Varsi-imuri on suunniteltu hygieeniseksi käyttää. Sen säiliö ja suotimet voidaan pestä ja huuhdella vedellä.

Tehokas laturi ja virtapihi akku
Yhdellä latauksella imurista riittää virtaa jopa 65 minuutin käyttöön imutehon mukaan. Akku latautuu täyteen noin kolmessa ja puolessa tunnissa.

Vaimea käyntiääni
Tehokkaan harjattoman moottorin ja meluvaimennetun rungon ansiosta imurin käyntiääni on vain 84 desibeliä. Näin imurin käyttö ei häiritse muita asukkaita tai lemmikkejä tehokäytössäkään.

Selkeä LED-kosketusnäyttö helpottaa käyttöä
Imurin selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö kertoo imurin varauksen tilan, imutehon ja muut tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Myös imurin asetuksia on helppo säätää kevyellä painalluksella.

Hyvin varusteltu
Imurin ja sen jatkovarren lisäksi pakettiin kuuluvat vaihtosuuttimet, kaksi pölypussia sekä lataus- ja puhdistusyksikkö ja sen kiinnitysosat.

Dreame R20

Johdoton Dreame R20 -varsipölynimuri on todellinen siivousihme. Huipputehokkaasta moottoristaan ja suorituskykyisestä akustostaan huolimatta tämä pölynimuri on kevyt ja vaivaton käyttää. Sinisillä led-valoilla ja monipuolisella suutinvalikoimalla varustettu varsi-imuri kykenee siivoamaan pölyn, pikkukivet ja pienet roskat. Samalla R20 toimii näppäränä rikkaimurina esimerkiksi pöytä- ja työtasojen sekä huonekalujen siivoamisessa. Vaikuttavan 190 ilmawatin imutehon ja peräti 90 minuutin akunkeston ansiosta ladattavalla varsi-imurilla hoituu kodin siivous kädenkäänteessä. Langattoman pölynimurin pakettiin sisältyy viisi suutinta, jatkovarsi, laturi ja seinäteline. Varteen liitettävän taitososan ansiosta imurilla on vaivatonta siivota myös hankalasti tavoitettavat paikat.

Huikean voimakas imuteho
Pölynimurin harjaton tasasähkömoottori pyörii jopa 150 000 kierrosta minuutissa. Kehittyneen imutekniikan kanssa laite takaa jatkuvan 190 ilmawatin (AW) tai 27 kilopascalin (kPa) imutehon. Huipputehokas imuri muodostaa voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja. Lisäksi leveän suuttimen V-mallinen harjasosa kerää pitkät hiukset, langanpätkät tai eläimistä irtoavat karvat rullalle harjasosan ympärille, josta ne on helppo poistaa.

Tyylikästä ja helppoa siivousta
Jämerätehoinen Dreame R20 on kätevä, tehokas ja johdoton varsi-imuri, jolla siivoaminen sujuu ihanteellisen helposti. Varrellinen pölynimuri on yksinkertaisen tyylikkäästi muotoiltu sekä viimeistelty metallinsävyisellä rungolla. Vain noin 1,67 kilogramman painoinen varsi-imuri on tasapainotettu ja sopii hyvin yhdellä kädellä käytettäväksi. Imurin käyntiääni on miellyttävän hiljainen.

Valaisee pimeässä sinisellä valolla
Suorituskykyisen varsi-imurin siniset led-valaisimet auttavat hämärien nurkkien ja pimeiden paikkojen imuroinnissa, joihin valo ei muuten yllä. Erityisen sinivalon ansiosta pienet roskat, pöly ja muu rikka erottuvat lattialta selkeästi, mikä helpottaa ja nopeuttaa siivousta. Sivuvaloilla voidaan valaista vaikkapa hyllyjen ja huonekalujen aluset. Kun roskat ja pöly eivät jää huomaamatta, siivousjälki on häkellyttävän hyvää.

Hygieeninen roskasäiliö
Imurin suunnittelussa on keskitytty hygieenisiin ratkaisuihin. Roskat, pöly ja pienhiukkaset jäävät imurin kuuden desilitran roskasäiliöön, jonka voi tyhjentää helposti yhdellä kädellä roskiin koskematta.

Puhdasta poistoilmaa
Imurissa on tehokas suodatus, joka puhdistaa jopa 99,9 prosenttia yli 0,3 mikrometrin hienosta pölystä. Suodattimet ja rikkasäiliö ovat vesipestäviä erinomaisen hygienian ja ympäristöystävällisyyden takaamiseksi.

Monipuolista siivousta viidellä suuttimella
Viiden eri suuttimen ansiosta voi valita sopivimman puhdistustyökalun erilaisten paikkojen mahdollisimman helppoon siivoamiseen. Leveällä yleissuuttimella voidaan helposti imuroida erilaiset lattiapinnat. Pehmeä harjasuutin on erinomainen vaihtoehto arempien pintojen imurointiin. Hiukkassuutin puhdistaa tehokkaasti matot, patjat tai muut kangaspinnat hilseestä, homeitiöistä, pölypunkeista, siitepölystä ja muista hiukkasista. Kapeampi harjasuutin sopii erinomaisesti esimerkiksi huonekalujen ja tietokoneen näppäimistön puhdistukseen. Kapeakärkinen ja taittuvalla varrella varustettu piensuutin sopii vaikeisiin, ahtaisiin paikkoihin, kuten koloihin, nurkkiin tai vaikkapa auton sisätilojen puhdistamiseen.

Innovatiivinen taitososa
Imurin ja sen jatkovarren väliin voidaan asettaa mukana tuleva taitososa. Tällä tavalla myös hankaliin paikkoihin, kuten sängyn alle, ulottuminen helpottuu merkittävästi. Taitososa ehkäisee myös hankalia siivousasentoja sekä vähentää tarvetta huonekalujen tai tavaroiden siirtelylle.

Älykästä siivoamista ja helppoa hallittavuutta led-kosketusnäytöllä
Imurissa on älykäs lian tunnistus, jonka ansiosta varsi-imuri osaa säätää imutehoaan tarpeen mukaan. Tämä tekee siivoamisesta entistä huolettomampaa ja helpompaa. Imurin tehoasetuksia voidaan säätää myös led-kosketusnäytöltä, josta näkyy myös akun varauksen tila ja muut tiedot.

Tehokas akku ja kätevä seinäteline
Varsi-imuri on helppo ladata mukana toimitettavalla seinäkiinnitystelineellä. Täyteen ladattuna pölynimurin irrotettava ja vaihdettava akku riittää jopa 90 minuutin siivoukseen ekoteholla. Tämä riittää helposti keskikokoisen asunnon siivoamiseen. Imurin akku latautuu tyhjästä täyteen noin neljässä tunnissa.

Helposti vaihdettava akku
Halutessaan imurille voi hankkia lisäakun, joka on helppo vaihtaa paikoilleen vaikkapa kesken siivouksen. Näin siivoamista ei tarvitse keskeyttää yhtä akkua ladatessa.

Dreame R10 Pro

Perusmallia selvästi tehokkaampi ja johdoton sekä rakenteeltaan kevyt Dreame R10 Pro -varsipölynimuri sopii helposti keskikokoisten ja isompienkin tilojen imurointiin. Monipuolisen suutinvalikoiman ja irrotettavan varren ansiosta R10 Pro toimii myös kätevänä rikkaimurina esimerkiksi pöytä- ja työtasojen sekä huonekalujen siivoamisessa. Vaikuttavan 150 ilmawatin imutehon ja jopa 65 minuutin akunkeston ansiosta ladattavalla varsi-imurilla hoituu kodin siivous kädenkäänteessä. Langattoman pölynimurin pakettiin sisältyy viisi suutinta, jatkovarsi, laturi ja seinäteline.

Erittäin voimakas imuteho
Pölynimurin harjaton tasasähkömoottori pyörii jopa 120 000 kierrosta minuutissa. Kehittyneen imutekniikan kanssa laite takaa jatkuvan 150 ilmawatin (AW) tai 20 kilopascalin (kPa) imutehon. Imuri muodostaa voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja. Leveän suuttimen V-mallinen harjasosa kerää pitkät hiukset, langanpätkät tai eläimistä irtoavat karvat rullalle harjasosan ympärille, josta ne on helppo poistaa.

Tyylikästä ja helppoa siivousta
Perusmallia monipuolisempi Dreame R10 Pro on kätevä, tehokas ja johdoton varsi-imuri, jolla siivoaminen sujuu ihanteellisen helposti. Varrellinen pölynimuri on yksinkertaisen tyylikkäästi muotoiltu sekä viimeistelty kultasävyin mustalla rungolla. Kevytrakenteinen 1,65 kilogramman painoinen varsi-imuri on tasapainotettu ja sopii hyvin yhdellä kädellä käytettäväksi. Imurin käyntiääni on miellyttävän hiljainen.

Valaisee pimeässä
Suorituskykyisen varsi-imurin led-valaisimet auttavat hämärien nurkkien ja pimeiden paikkojen imuroinnissa, joihin valo ei muuten yllä. Valaistuksen ansiosta pienet roskat, pöly ja muu rikka erottuvat lattialta ja huonekalujen alta, mikä helpottaa ja nopeuttaa siivousta.

Hygieeninen roskasäiliö
Imurin suunnittelussa on keskitytty hygieenisiin ratkaisuihin. Roskat, pöly ja pienhiukkaset jäävät imurin kuuden desilitran roskasäiliöön, jonka voi tyhjentää helposti yhdellä kädellä roskiin koskematta.

Puhdasta poistoilmaa
Imurissa on tehokas suodatus, joka puhdistaa jopa 99,9 prosenttia yli 0,3 mikrometrin hienosta pölystä. Suodattimet ja rikkasäiliö ovat vesipestäviä erinomaisen hygienian ja ympäristöystävällisyyden takaamiseksi.

Monipuolista siivousta viidellä suuttimella
Viiden eri suuttimen ansiosta voi valita sopivimman puhdistustyökalun erilaisten paikkojen mahdollisimman helppoon siivoamiseen. Leveällä yleissuuttimella voidaan helposti imuroida erilaiset lattiapinnat. Pehmeä harjasuutin on erinomainen vaihtoehto arempien pintojen imurointiin. Hiukkassuutin puhdistaa tehokkaasti matot, patjat tai muut kangaspinnat hilseestä, homeitiöistä, pölypunkeista, siitepölystä ja muista hiukkasista. Kapeampi harjasuutin sopii erinomaisesti esimerkiksi huonekalujen ja tietokoneen näppäimistön puhdistukseen. Kapeakärkinen ja taittuvalla varrella varustettu piensuutin sopii vaikeisiin, ahtaisiin paikkoihin, kuten koloihin, nurkkiin tai vaikkapa auton sisätilojen puhdistamiseen.

Tehokas akku ja kätevä seinäteline
Varsi-imuri on helppo ladata mukana toimitettavalla seinäkiinnitystelineellä. Täyteen ladattuna pölynimurin irrotettava ja vaihdettava akku riittää jopa 65 minuutin siivoukseen ekoteholla. Tämä riittää helposti keskikokoisen asunnon siivoamiseen. Imurin akku latautuu tyhjästä täyteen noin neljässä tunnissa.

Helposti vaihdettava akku
Halutessaan imurille voi hankkia lisäakun, joka on helppo vaihtaa paikoilleen vaikkapa kesken siivouksen. Näin siivoamista ei tarvitse keskeyttää yhtä akkua ladatessa.

Dreame R10

Kevytrakenteinen, tehokas ja johdoton Dreame R10 -varsipölynimuri sopii helposti pienten ja isompienkin tilojen imurointiin. Irrotettavan varren ansiosta laite toimii myös kätevänä rikkaimurina esimerkiksi pöytä- ja työtasojen sekä huonekalujen siivoamisessa. Peräti 120 ilmawatin imutehon ja jopa 60 minuutin akunkeston ansiosta ladattavalla varsi-imurilla hoituu kodin siivous kädenkäänteessä. Langattoman imurin mukana tulee myös neljä suutinta, jatkovarsi, laturi ja seinäteline.

Voimakas imuteho
Pölynimurin harjaton tasasähkömoottori pyörii jopa 120 000 kierrosta minuutissa. Kehittyneen imutekniikan kanssa laite takaa jatkuvan 120 ilmawatin (AW) tai 20 kilopascalin (kPa) imutehon. Varsi-imuri muodostaa voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja. Leveän suuttimen V-mallinen harjasosa kerää pitkät hiukset, langanpätkät tai eläimistä irtoavat karvat rullalle harjasosan ympärille, josta ne on helppo poistaa.

Tyylikästä ja kätevää siivousta
Dreame R10 on näppärä, tehokas ja johdoton varsi-imuri, jolla siivoaminen tuntuu uskomattoman helpolta. Pölynimuri on yksinkertaisen tyylikkäästi muotoiltu sekä viimeistelty kultasävyin valkoisella rungolla. Kevytrakenteinen 1,65 kilogramman painoinen varsi-imuri on tasapainotettu ja sopii hyvin yhdellä kädellä käytettäväksi. Lisäksi imurin käyntiääni on hiljainen.

Valaisee pimeässä
Tehokkaan varsi-imurin led-valaisimet auttavat hämärien nurkkien ja pimeiden paikkojen imuroinnissa, joihin valo ei muuten yllä. Valaistuksen ansiosta pienet roskat, pöly ja muu rikka erottuvat lattialta ja huonekalujen alta, mikä helpottaa ja nopeuttaa siivousta.

Hygieeninen roskasäiliö
Imurin suunnittelussa on keskitytty hygieenisiin ratkaisuihin. Roskat, pöly ja pienhiukkaset jäävät imurin kuuden desilitran roskasäiliöön, jonka voi tyhjentää helposti yhdellä kädellä roskiin koskematta.

Puhdasta poistoilmaa
Imurissa on tehokas suodatus, joka puhdistaa jopa 99,9 prosenttia yli 0,3 mikrometrin hienosta pölystä. Suodattimet ja rikkasäiliö ovat vesipestäviä erinomaisen hygienian ja ympäristöystävällisyyden takaamiseksi.

Monipuolista siivousta neljällä suuttimella
Neljän eri suuttimen ansiosta voi valita sopivimman puhdistustyökalun erilaisten paikkojen mahdollisimman helppoon siivoamiseen. Leveällä yleissuuttimella voidaan helposti imuroida erilaiset lattiapinnat. Hiukkassuutin puhdistaa tehokkaasti matot, patjat tai muut kangaspinnat hilseestä, homeitiöistä, pölypunkeista, siitepölystä ja muista hiukkasista. Kapeampi harjasuutin sopii erinomaisesti esimerkiksi huonekalujen ja tietokoneen näppäimistön puhdistukseen. Kapeakärkinen ja taittuvalla varrella varustettu piensuutin sopii vaikeisiin, ahtaisiin paikkoihin, kuten koloihin, nurkkiin tai vaikkapa auton sisätilojen puhdistamiseen.

Tehokas akku ja kätevä seinäteline
Varsi-imuri on helppo ladata mukana toimitettavalla seinäkiinnitystelineellä. Täyteen ladattuna pölynimurin irrotettava ja vaihdettava akku riittää jopa 60 minuutin siivoukseen ekoteholla. Tämä riittää helposti keskikokoisen asunnon siivoamiseen. Imurin akku latautuu tyhjästä täyteen noin kolmessa ja puolessa tunnissa.

Helposti vaihdettava akku
Halutessaan imurille voi hankkia lisäakun, joka on helppo vaihtaa paikoilleen vaikkapa kesken siivouksen. Näin siivoamista ei tarvitse keskeyttää yhtä akkua ladatessa.

Dreame-valikoima

Dreame-pölynimureita on saatavana kattava valikoima niin robotti- kuin varsimalleina useilta hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä.