EcoFlow-latausase­mat ja -aurinkopaneelit

Ladattava ja suuritehoinen akku- ja invertteritekniikan yhdistävä EcoFlow-latausasema on täydellinen ratkaisu siirrettävään sähkönsyöttöön. Se on innovatiivinen, turvallinen ja ym­päristöys­tävälli­nen ratkaisu, joka ei vaadi polttoainetta toimiakseen eikä pidä melua käytettäessä. Latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti useille laitteille samanaikaisesti.

Tehokkaista yksikiteisistä piikennoista koostuvat EcoFlow-aurinkopaneelit voivat pitää sähkölaitteet käynnissä keskeytyksettä 110, 160, 220 tai 400 watin tehollaan. Aurinkopaneeli on yhteensopiva useimpien sähkölaitteiden kanssa MC4-liitäntänsä ansiosta.

 

Sopii sisä- ja ulkotiloi­hin

Akkupohjainen EcoFlow-latausasema sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Siirrettävän aggregaatin eli sähkögeneraattorin käyttö ja huoltaminen on hankalaa. Lisäksi sen ylläpitäminen on kallista ja aikaa vievää. Ne ovat myös likaisia, meluisia ja saastuttavia eikä niitä siksi voi käyttää sisätiloissa. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi kesämökit, autotallit, veneet, asuntovaunut tai muut verkkovirran ulottumattomissa olevat tilat.

Monipuolista sähkön­syöt­töä

EcoFlow-latausasemassa on sekä tavallisia suomalaisia pistorasioita että USB-A- ja USB-C-liitäntöjä sähkön syöttämiseksi kaikenlaisille sähkölaitteille. kuten valaisimille, televisioille, jääkaapeille, kahvinkeittimille, tietokoneille ja kaikenlaisille USB-liitäntää hyödyntäville pienlaitteille. EcoFlow-latausasema voi tarjota verkkovirtaa myös raskaammille sähkölaitteille, kuten sähkötyökaluille, mikroaaltouuneille, sähkögrilleille ja hetkellisesti jopa sähköautolle!

Syöttää sähköä tun­tikau­sia

Latausaseman suuren akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Latausaseman avulla voi ladata esimerkiksi pienlaitteita jopa kymmeniä kertoja tai katsoa televisiota tuntikausia ilman latausta. Näin sähkökatkot eivät pääse enää koskaan yllättämään ja mökkielämän vähävirtainen elämä on taaksejäänyttä elämää.

Helppo ja nopea ladata

Patentoidulla X-Stream-lataustekniikalla latausasema kykenee lataamaan akkunsa verkkovirralla nollasta 80 prosenttiin tunnissa. Lisäksi latausasema voidaan ladata erikseen hankittavilla EcoFlow-aurinkopaneeleilla tai 12/24 voltin autoliitännän kautta. Pienempiä 5 – 14 kilogrammaa painavia latausasemia on helppo kuljettaa vaikkapa auton takaluukussa tai veneessä. Se sopii myös talvikäyttöön, sillä sitä voi käyttää -20 – +60 asteen lämpötiloissa.

EcoFlow River mini

Monikäyt­töi­nen ja kan­net­ta­va latausase­ma

Helposti kannettava EcoFlow-malliston pienikokoisin EcoFlow River Mini -latausasema tarjoaa virtaa 300 watin jatkuvalla ja 600 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja äänettömällä latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa seitsemälle eri laitteelle samanaikaisesti. Latausaseman 210 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Myös pienlaitteiden omat akut latautuvat helposti useita kertoja täyteen ladatusta latausasemasta.

Laitteessa on yksi tavallinen suomalainen pistorasia, kolme tavallista USB-A-liitäntää ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Pistorasian kautta voi tarjota verkkovirran kaltaista 230 voltin sähköä puhtaalla siniaallolla kaikenlaisille kodin sähkölaitteille, kuten valaisimille, näytöille, tietokoneille, ilmakihartimille ja pienemmille sähkötyökaluille. Lisäksi USB-liitäntöjen kautta voi syöttää sähköä kaikenlaisille sähköisille pienlaitteille.

Yllä mainittujen liitäntöjen lisäksi EcoFlow River Minin Wireless-malli tuo lisää yhden tehokkaan USB-C-liitännän ja langattoman lataustason laitteen päällä.M

EcoFlow RIVER 2

Täysin uudistettu, tehokas kan­net­ta­va latausase­ma

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat tarjoavat lajinsa suurinta teho-kokosuhdetta alle yhden kilowattitunnin kannettavissa malleissa. RIVER 2 -mallisto koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta, joita ovat RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro. Pienimmällä mallilla on painoa vaivaiset 3,5 kilogrammaa, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan pienempäänkin veneeseen tai vaikkapa polkupyörän kyytiin.

Pienestä koostaan huolimatta RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro kykenevät tasaiseen virransyöttöön 300, 500 tai 800 watin jatkuvalla teholla Tämän ansiosta latausasemalla voidaan tuottaa virtaa esimerkiksi reitittimille, televisioille, tietokoneille ja monille muille sähkölaitteille. Latausasemien 256, 512 tai 768 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan. Pro-mallissa on peräti kymmenen eri liitäntää sähkölaitteille ja pienimmässä perusmallissakin näitä on viisi.

Tehokkaan X-STREAM-latausteknologian ansiosta akku latautuu verkkovirrasta jopa 80 prosentin varaukseen vain 48 minuutissa. Jopa tehokkain Pro-malli latautuu täyteen vain 70 minuutissa. Vaihtoehtoisesti latausaseman voi ladata esimerkiksi EcoFlown kannettavilla aurinkopaneeleilla. 220 watin enimmäisteholla latausaseman akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa. Latausasema voidaan ladata myös auton virtaliitännästä tai USB-C-latausjohdolla. Laadukas LFP-akkutekniikka takaa toimintavarmuuden lukemattomiksi vuosiksi, sillä tekniikka takaa toimivuuden jopa 3 000 latauskerraksi. Viiden vuoden valmistajan takuu tuo mielenrauhaa.

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat ovat myös maailman ensimmäisiä TÜVRheinland-sertifioituja kannettavia latausasemia. Tämä takaa luotettavuuden ja turvallisuuden monenlaisissa käyttöolosuhteissa. Latausasema toimii myös tarvittaessa automaattisesti käynnistyvänä varavirtalähteenä sähkökatkosten varalla. Koska käynnistys tapahtuu äärimmäisen nopeasti alle 30 millisekunnissa, katkosta tuskin edes huomaa. Näin esimerkiksi akvaarion tai CPAP-hengityslaitteen toiminta ei katkea, kun se on liitetty latausasemaan. RIVER 2 -latausasemat toimivatkin varavirtalähteinä sekä kodin sähkökatkoksissa että kätevänä sähköntarjoajana matkatessa.

EcoFlow DELTA 2

Suuritehoinen kan­net­tava latausase­ma entistä monipuolisempana

Tehokkaasta EcoFlow DELTA 2 -latausasemasta riittää tehoa monenlaisiin sähkötarpeisiin myös sähkökatkosten aikana. Siinä yhdistyvät liikuteltavan latausaseman edut yhdistettynä nopeasti laitteet lataavaan jämerään akustoon.

EcoFlow DELTA 2 syöttää virtaa 1 800 watin jatkuvalla ja 2 700 watin hetkellisellä teholla. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja hiljaisella latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti peräti 11 eri laitteelle samanaikaisesti. Pienlaitteiden omat akut latautuvat helposti useita kertoja täyteen ladatusta latausasemasta. Latausaseman 1 024 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan.

Laitteessa on neljä tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi USB-C-liitäntää, kaksi pikalatausta tukevaa USB-A-liitäntää, kaksi tavallista USB-A-liitäntää, ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Pistorasian kautta voi tarjota verkkovirran kaltaista 230 voltin sähköä puhtaalla siniaallolla kaikenlaisille kodin sähkölaitteille. Tällaisia ovat esimerkiksi mikroaaltouunit, kahvinkeittimet, tietokoneet, valaisimet ja kaikenlaiset sähkötyökalut. USB-liitäntöjen kautta voi syöttää sähköä kaikenlaisille sähköisille pienlaitteille kannettavista tietokoneista puhelimiin, tablettilaitteisiin ja akkukäyttöisiin kuulokkeisiin.

Latausasemassa käytetään Tesla-autoissakin käytettäviä LFP-akkuja, joiden käyttöikä on jopa kuusinkertainen tavallisiin akkuihin verrattuna. Näin EcoFlow-akustoa voidaan ladata jopa 3 000 käyttökertaa elinkaarensa aikana, mikä takaa käytettävyyden jopa vuosikymmeneksi.

Vain 12 kilogramman painoinen EcoFlow DELTA 2 -latausasema on helposti otettavissa mukaan esimerkiksi autoon tai veneeseen. Varavirtalähteenä se sopii erinomaisesti koti-, mökki-, retkeily- ja venekäyttöön, kun virtaa tarvitaan paljon ja isommillekin laitteille.

Aurinkopaneelien lisäksi latausasemaa voi laajentaa tehokkaalla lisäakulla tai supertehokkaalla MAX-lisäakulla. Näiden avulla akkukapasiteettia voidaan kasvattaa jopa 2 048 tai peräti 3 040 wattituntiin.

EcoFlow DELTA Mini

Suuritehoinen kan­net­tava latausase­ma aiempaa pienempänä

EcoFlow DELTA -malliston pienikokoisin latausasema tarjoaa virtaa 1 400 watin jatkuvalla ja 1 800 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja äänettömällä latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa yhdeksälle eri laitteelle samanaikaisesti. Latausaseman vakuuttava 882 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Myös pienlaitteiden omat akut latautuvat helposti useita kertoja täyteen ladatusta latausasemasta.

Laitteessa on kaksi tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi tavallista USB-A-liitäntää, yksi USB-A-pikalatausliitäntä, yksi tehokas USB-C-liitäntä, kaksi DC5521-liitäntää ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Näillä liitännöillä voi tarjota verkkovirran kaltaista sähköä kaikenlaisille kodin sähkölaitteille, kuten valaisimille, jääkaapeille, televisioille, tietokoneille, kahvinkeittimille, sähkötyökaluille ja kaikenlaisille USB-liitäntää hyödyntäville pienlaitteille.

EcoFlow DELTA Mini -latausasema on helposti liikuteltavissa vain 10,7 kilogramman painonsa ja kantokahvansa ansiosta. Se sopii erinomaisesti mökki- ja venereissuille, telttailuun ja kuvausmatkoille, joille tarvitaan paljon virtaa elektronisille pienlaitteille.

EcoFlow DELTA 1300

Su­u­rite­hoinen kan­net­ta­va latausase­ma lu­otet­tavaan sähkön­syöt­töön

EcoFlow DELTA 1300 -latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 13 laitteelle samanaikaisesti. Laitteessa on neljä tavallista suomalaista pistorasiaa, neljä tavallista USB-liitäntää ja kaksi tehokasta USB-C-liitäntää sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Latausaseman 1 800 watin jatkuvalla ja 3 300 watin hetkellisellä syöttöteholla voi tarjota verkkovirtaa myös raskaille sähkölaitteille. Latausaseman 1 260 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Latausaseman avulla voi ladata esimerkiksi kuvauskopterin akun (60 Wh) noin 16 kertaa tai katsoa 32-tuumaista LED-televisiota (40 W) jopa yli 30 tuntia.

EcoFlow DELTA Max 1600 & 2000

Suuritehoinen kan­net­tava latausase­ma entistä tehokkaampana

EcoFlow DELTA Max -latausasema on järeä ja vaativaan käyttöön sopiva latausasema, jota voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Se tarjoaa virtaa mallista riippuen 2 000 tai 2 400 watin jatkuvalla sähkönsyötöllä. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja äänettömällä latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 13 eri laitteelle samanaikaisesti massiivisen 1 612 tai 2 016 wattitunnin akkukapasiteetilla. Siihen voidaan myös liittää jopa kaksi DELTA Max -lisäakkua, jolloin akkukapasiteetti kasvaa jopa 6 048 wattituntiin.

EcoFlow DELTA Max -latausasema on kohtuullisesti liikuteltavissa 21,5 kilogramman painollaan esimerkiksi auton takakontissa. Se korvaa erinomaisesti likaisen, meluisan ja saastuttavan polttoainetta käyttävän aggregaatin eli sähkögeneraattorin. Se on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi työmaille, kesämökeille, autotalliin, veneisiin, asuntovaunuihin ja muualle verkkovirran ulottumattomissa oleviin tiloihin.

EcoFlow DELTA Pro

Su­u­rite­hoinen kan­net­ta­va latausase­ma jopa koko kotitalouden sähkönsyöttöön

EcoFlow DELTA -tuoteperheen tehokkain malli on pyörillä liikuteltava ja suurikapasiteettinen EcoFlow DELTA Pro -latausasema, jota voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Se tarjoaa virtaa peräti 3 600 watin jatkuvalla ja 7 200 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja äänettömällä ammattilaistason latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 14 eri laitteelle samanaikaisesti jättimäisen 3 600 wattitunnin akkukapasiteetilla. Latausasema voidaan ketjuttaa myös yhden tai useamman DELTA-lisäakun kanssa, jolloin akkukapasiteettia voidaan kasvattaa portaittain jopa 25 000 wattituntiin asti.

EcoFlow DELTA Pro -latausasema on kohtuullisesti liikuteltavissa 45 kilogramman painollaan ja omilla pyörillään. EcoFlow DELTA Pro -latausasemalla lisäosineen voi rakentaa kokonaisen akkupohjaisen sähköjärjestelmän vaikkapa koko kotitalouden sähkötarpeisiin.

EcoFlow-aurinkopaneelit

Laadukkaat 110, 160, 220 ja 400 watin au­rinkopa­neelit matkakäyt­töön

Tehokkaista yksikiteisistä piikennoista koostuvat EcoFlow-aurinkopaneelit voivat pitää sähkölaitteet käynnissä keskeytyksettä 110, 160, 220 tai 400 watin tehollaan. Aurinkopaneeli on yhteensopiva useimpien sähkölaitteiden kanssa MC4-liitäntänsä ansiosta. Esimerkiksi yksi 110 watin aurinkopaneeli lataa EcoFlow River 600:n täydellä auringonpaisteella alle kolmessa tunnissa. Aurinkopaneeleja voi myös ketjuttaa toisiinsa.

EcoFlow 110W
Kätevästi kannettava, kokoontaitettava ja vesitiivis EcoFlow 110W -aurinkopaneeli on taitettuna vain noin kahden pizzalaatikon kokoinen ja painoltaan kuusi kilogrammaa. Se on helppo ottaa mukaan kaikkialle, missä auringonvaloa on tarjolla. Avattuna aurinkopaneelin mitat ovat 158 x 51,4 x 2,4 senttimetriä. Aurinkopaneelia voi myös säätää kannatinalustallaan 0 – 180 astetta, jolloin saavutetaan aina paras kulma tehokkaaseen auringonvalon talteen keräämiseen.

EcoFlow 160W
Kätevästi kannettava, kokoontaitettava ja vesitiivis EcoFlow 160W -aurinkopaneeli on taitettuna vain runsaan kahden pizzalaatikon kokoinen ja painoltaan seitsemän kilogrammaa. Se on helppo ottaa mukaan kaikkialle, missä auringonvaloa on tarjolla. Avattuna aurinkopaneelin mitat ovat 157 x 68 x 2,4 senttimetriä. Aurinkopaneelia voi myös säätää kannatinalustallaan 0 – 180 astetta, jolloin saavutetaan aina paras kulma tehokkaaseen auringonvalon talteen keräämiseen.

EcoFlow 220W
EcoFlow 220W -aurinkopaneeli on kaksipuolinen. Sen etupuoli tuottaa auringonvalosta sähköä 220 watin teholla ja takapuolen kennosto tuottaa sähköä enintään 155 watin teholla. Mikäli paneelin takana on heijastavaa pinta, kuten kirkas peili- tai peltitaso, se voi kerätä energiaa jopa 80 prosenttia enemmän kuin normaali 220 watin aurinkopaneeli. Ilman heijastavaa taustapintaa takakennosto kerää ympäristöstä valoa noin 25 prosenttia yksipuolista paneelia enemmän. EcoFlow 220W -aurinkopaneeli on tehty ohuesta karkaistusta lasista. Näin se on jopa viisi kertaa kovempaa kuin muut vastaavat aurinkopaneelit. Se kestää myös kuumuutta jopa 148 celcius-asteeseen saakka. Avattuna paneelin mitat ovat 183 x 82 x 2,5 senttimetriä ja kokoon taitettuna vaivaiset 50 x 82 x 3,2 senttimetriä. Paneeli painaa vain 9,5 kilogrammaa.

EcoFlow 400W
Tehokas EcoFlow 400W -aurinkopaneeli soveltuu erinomaisesti EcoFlow-latausasemien lisälaitteeksi. Aurinkopaneeli taittuu helposti kasaan, jolloin se vie vain vähän tilaa. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä aurinkopaneeli on käyttövalmis muutamassa sekunnissa. Aurinkopaneeli on säänkestäviä ja tukeva jalustarakenne pitää sen tukevasti paikoillaan myös tuulisessa säässä. Aurinkopaneeli jalustoineen painaa 15,5 kilogrammaa ja on avattuna kooltaan 236 x 106 x 2,4 senttimetriä.

EcoFlow Smart Generator

Polttomoottorigeneraattori väliaikaisen sähköntuotannon turvaamiseen

EcoFlow Smart Generator on älykäs polttomoottorigeneraattori eli tuttavallisemmin aggregaatti, joka syöttää tavallisille sähkölaitteille sopivaa puhdasta vaihtovirtaa tavallisten seinäpistokkeiden tapaan. Poikkeuksellisen älykäs ja monipuolinen invertterilaite osaa säätää käyntikierroksiaan tarvittavan tehonkulutuksen mukaan, joten se kuluttaa polttoainetta erittäin vähän ja on myös vähäpäästöinen.

EcoFlow Smart Generator tarjoaa virtaa 1 800 watin jatkuvalla sähkönsyötöllä. Sen polttoainesäiliöön mahtuu neljä litraa tavallista lyijytöntä 95E-bensiiniä. Yhdellä tankillisella voi syöttää enimmäiskuormalla sähköä jopa 3,5 tuntia kerrallaan. Aggregaatissa on yksi tavallinen suomalainen pistorasia, josta virtaa voi jakaa tavallisilla sähköjohdoilla haluamallaan tavalla.

Laitteen erillinen XT150-tasavirtaliitäntä lataa nopeasti akkukäyttöisiä EcoFlow Delta Max- ja EcoFlow Delta Pro -latausasemia 5 400 wattitunnin verran yhdellä tankillisella. Latausasemalla voi puolestaan syöttää virtaa muille sähkölaitteille lähes äänettömästi ja saasteettomammin kuin aggregaatilla. Näin pienemmät sähkölaitteet voivat toimia pitkään ilman verkkovirtaa ja pienlaitteiden omat akut latautuvat nopeasti. Latausasemissa on myös useita erilaisia virtaliitäntöjä monenlaisille laitteille.

EcoFlow Smart Generatorin saa käyntiin monella eri tavalla ja se on muutenkin todella helppokäyttöinen. Omalla sähkökäynnistysmoottorillaan aggregaatti käynnistyy nappia painamalla, puhelinsovelluksella tai EcoFlow-latausaseman käynnistämänä. EcoFlow Delta Max- ja EcoFlow Delta Pro -latausasemat voivat käynnistää aggregaatin automaattisesti, kun niiden akkujen varaus alittaa määritellyn vähimmäisarvon. Ne myös sammuttavat aggregaatin automaattisesti akun täytyttyä, jolloin käyttö on mahdollisimman tehokasta ja vähäpäästöistä.

Siistin ja käytännöllisen EcoFlow Smart Generatorin kaikkia ominaisuuksia on helppo seurata ja ohjata joko etupaneelin näytöllä ja näppäimillä tai ilmaisella puhelinsovelluksella. Laite ja sovellus varoittavat esimerkiksi polttoaineen loppumisesta ja näyttävät tietoja virrankulutuksesta. Sovelluksella voi myös käynnistää ja sammuttaa aggregaatin etäältä. Laitetta voi käyttää myös täysin manuaalisesti perinteisen aggregaatin tavoin ja siinä on myös vetonaru käsin käynnistämistä varten.

EcoFlow Smart Generator on myös erittäin turvallinen. Siinä on muun muassa häkävaroitin ja automaattinen sammutus. Laitteen kotelointi on tyyliltään samanlainen EcoFlow-latausasemien kanssa, joten se sopii hyvin näiden kumppaniksi. Laitetta on helppo siirtää paikasta toiseen 28,5 kilogramman painon ja kantokahvojensa ansiosta.

EcoFlow-sovellus

EcoFlow-puhelinsovelluksen avulla latausasemaa voi valvoa ja hallita kätevästi langattomasti ja etänä. Näytöltä näkee WiFi-verkossa olevat laitteet ja seurata niiden sähkönsyöttöä, tarkistaa hiilijalanjäljen tai asettaa tunnelmavalon päälle.

Jälleenmyyjät

Tekniset tiedot