EcoFlow-latausase­mat ja -aurinkopaneelit

Ladattava ja suuritehoinen akku- ja invertteritekniikan yhdistävä EcoFlow-latausasema on täydellinen ratkaisu siirrettävään sähkönsyöttöön. Se on innovatiivinen, turvallinen ja ym­päristöys­tävälli­nen ratkaisu, joka ei vaadi polttoainetta toimiakseen eikä pidä melua käytettäessä. Latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti useille laitteille samanaikaisesti.

Tehokkaista yksikiteisistä piikennoista koostuvat EcoFlow-aurinkopaneelit voivat pitää sähkölaitteet käynnissä keskeytyksettä 60, 100, 110, 160, 220 tai 400 watin tehollaan. Aurinkopaneeli on yhteensopiva useimpien sähkölaitteiden kanssa MC4-liitäntänsä ansiosta.

Sopii sisä- ja ulkotiloi­hin

Akkupohjainen EcoFlow-latausasema sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Siirrettävän aggregaatin eli sähkögeneraattorin käyttö ja huoltaminen on hankalaa. Lisäksi sen ylläpitäminen on kallista ja aikaa vievää. Ne ovat myös likaisia, meluisia ja saastuttavia eikä niitä siksi voi käyttää sisätiloissa. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi kesämökit, autotallit, veneet, asuntovaunut tai muut verkkovirran ulottumattomissa olevat tilat.

Monipuolista sähkön­syöt­töä

EcoFlow-latausasemassa on sekä tavallisia suomalaisia pistorasioita että USB-A- ja USB-C-liitäntöjä sähkön syöttämiseksi kaikenlaisille sähkölaitteille. kuten valaisimille, televisioille, jääkaapeille, kahvinkeittimille, tietokoneille ja kaikenlaisille USB-liitäntää hyödyntäville pienlaitteille. EcoFlow-latausasema voi tarjota verkkovirtaa myös raskaammille sähkölaitteille, kuten sähkötyökaluille, mikroaaltouuneille, sähkögrilleille ja hetkellisesti jopa sähköautolle!

Syöttää sähköä tun­tikau­sia

Latausaseman suuren akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Latausaseman avulla voi ladata esimerkiksi pienlaitteita jopa kymmeniä kertoja tai katsoa televisiota tuntikausia ilman latausta. Näin sähkökatkot eivät pääse enää koskaan yllättämään ja mökkielämän vähävirtainen elämä on taaksejäänyttä elämää.

Helppo ja nopea ladata

Patentoidulla X-Stream-lataustekniikalla latausasema kykenee lataamaan akkunsa verkkovirralla nollasta 80 prosenttiin tunnissa. Lisäksi latausasema voidaan ladata erikseen hankittavilla EcoFlow-aurinkopaneeleilla tai 12/24 voltin autoliitännän kautta. Pienempiä 5 – 14 kilogrammaa painavia latausasemia on helppo kuljettaa vaikkapa auton takaluukussa tai veneessä. Se sopii myös talvikäyttöön, sillä sitä voi käyttää -20 – +60 asteen lämpötiloissa.

EcoFlow RIVER 2

Täysin uudistettu, tehokas kan­net­ta­va latausase­ma

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat tarjoavat lajinsa suurinta teho-kokosuhdetta alle yhden kilowattitunnin kannettavissa malleissa. RIVER 2 -mallisto koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta, joita ovat RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro. Pienimmällä mallilla on painoa vaivaiset 3,5 kilogrammaa, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan pienempäänkin veneeseen tai vaikkapa polkupyörän kyytiin.

Pienestä koostaan huolimatta RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro kykenevät tasaiseen virransyöttöön 300, 500 tai 800 watin jatkuvalla teholla Tämän ansiosta latausasemalla voidaan tuottaa virtaa esimerkiksi reitittimille, televisioille, tietokoneille ja monille muille sähkölaitteille. Latausasemien 256, 512 tai 768 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan. Pro-mallissa on peräti kymmenen eri liitäntää sähkölaitteille ja pienimmässä perusmallissakin näitä on viisi.

Tehokkaan X-STREAM-latausteknologian ansiosta akku latautuu verkkovirrasta jopa 80 prosentin varaukseen vain 48 minuutissa. Jopa tehokkain Pro-malli latautuu täyteen vain 70 minuutissa. Vaihtoehtoisesti latausaseman voi ladata esimerkiksi EcoFlown kannettavilla aurinkopaneeleilla. 220 watin enimmäisteholla latausaseman akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa. Latausasema voidaan ladata myös auton virtaliitännästä tai USB-C-latausjohdolla. Laadukas LFP-akkutekniikka takaa toimintavarmuuden lukemattomiksi vuosiksi, sillä tekniikka takaa toimivuuden jopa 3 000 latauskerraksi. Viiden vuoden valmistajan takuu tuo mielenrauhaa.

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat ovat myös maailman ensimmäisiä TÜVRheinland-sertifioituja kannettavia latausasemia. Tämä takaa luotettavuuden ja turvallisuuden monenlaisissa käyttöolosuhteissa. Latausasema toimii myös tarvittaessa automaattisesti käynnistyvänä varavirtalähteenä sähkökatkosten varalla. Koska käynnistys tapahtuu äärimmäisen nopeasti alle 30 millisekunnissa, katkosta tuskin edes huomaa. Näin esimerkiksi akvaarion tai CPAP-hengityslaitteen toiminta ei katkea, kun se on liitetty latausasemaan. RIVER 2 -latausasemat toimivatkin varavirtalähteinä sekä kodin sähkökatkoksissa että kätevänä sähköntarjoajana matkatessa.

EcoFlow DELTA 2

Suuritehoinen kan­net­tava latausase­ma entistä monipuolisempana

Tehokkaasta EcoFlow DELTA 2 -latausasemasta riittää tehoa monenlaisiin sähkötarpeisiin myös sähkökatkosten aikana. Siinä yhdistyvät liikuteltavan latausaseman edut yhdistettynä nopeasti laitteet lataavaan jämerään akustoon.

EcoFlow DELTA 2 syöttää virtaa 1 800 watin jatkuvalla ja 2 700 watin hetkellisellä teholla. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja hiljaisella latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti peräti 11 eri laitteelle samanaikaisesti. Pienlaitteiden omat akut latautuvat helposti useita kertoja täyteen ladatusta latausasemasta. Latausaseman 1 024 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan.

Laitteessa on neljä tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi USB-C-liitäntää, kaksi pikalatausta tukevaa USB-A-liitäntää, kaksi tavallista USB-A-liitäntää, ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Pistorasian kautta voi tarjota verkkovirran kaltaista 230 voltin sähköä puhtaalla siniaallolla kaikenlaisille kodin sähkölaitteille. Tällaisia ovat esimerkiksi mikroaaltouunit, kahvinkeittimet, tietokoneet, valaisimet ja kaikenlaiset sähkötyökalut. USB-liitäntöjen kautta voi syöttää sähköä kaikenlaisille sähköisille pienlaitteille kannettavista tietokoneista puhelimiin, tablettilaitteisiin ja akkukäyttöisiin kuulokkeisiin.

Latausasemassa käytetään Tesla-autoissakin käytettäviä LFP-akkuja, joiden käyttöikä on jopa kuusinkertainen tavallisiin akkuihin verrattuna. Näin EcoFlow-akustoa voidaan ladata jopa 3 000 käyttökertaa elinkaarensa aikana, mikä takaa käytettävyyden jopa vuosikymmeneksi.

Vain 12 kilogramman painoinen EcoFlow DELTA 2 -latausasema on helposti otettavissa mukaan esimerkiksi autoon tai veneeseen. Varavirtalähteenä se sopii erinomaisesti koti-, mökki-, retkeily- ja venekäyttöön, kun virtaa tarvitaan paljon ja isommillekin laitteille.

Aurinkopaneelien lisäksi latausasemaa voi laajentaa tehokkaalla lisäakulla tai supertehokkaalla MAX-lisäakulla. Näiden avulla akkukapasiteettia voidaan kasvattaa jopa 2 048 tai peräti 3 040 wattituntiin.

EcoFlow DELTA 1300

Su­u­rite­hoinen kan­net­ta­va latausase­ma lu­otet­tavaan sähkön­syöt­töön

EcoFlow DELTA 1300 -latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 13 laitteelle samanaikaisesti. Laitteessa on neljä tavallista suomalaista pistorasiaa, neljä tavallista USB-liitäntää ja kaksi tehokasta USB-C-liitäntää sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Latausaseman 1 800 watin jatkuvalla ja 3 300 watin hetkellisellä syöttöteholla voi tarjota verkkovirtaa myös raskaille sähkölaitteille. Latausaseman 1 260 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Latausaseman avulla voi ladata esimerkiksi kuvauskopterin akun (60 Wh) noin 16 kertaa tai katsoa 32-tuumaista LED-televisiota (40 W) jopa yli 30 tuntia.

EcoFlow DELTA Max 1600 & 2000

Suuritehoinen kan­net­tava latausase­ma entistä tehokkaampana

EcoFlow DELTA Max -latausasema on järeä ja vaativaan käyttöön sopiva latausasema, jota voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Se tarjoaa virtaa mallista riippuen 2 000 tai 2 400 watin jatkuvalla sähkönsyötöllä. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja äänettömällä latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 13 eri laitteelle samanaikaisesti massiivisen 1 612 tai 2 016 wattitunnin akkukapasiteetilla. Siihen voidaan myös liittää jopa kaksi DELTA Max -lisäakkua, jolloin akkukapasiteetti kasvaa jopa 6 048 wattituntiin.

EcoFlow DELTA Max -latausasema on kohtuullisesti liikuteltavissa 21,5 kilogramman painollaan esimerkiksi auton takakontissa. Se korvaa erinomaisesti likaisen, meluisan ja saastuttavan polttoainetta käyttävän aggregaatin eli sähkögeneraattorin. Se on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi työmaille, kesämökeille, autotalliin, veneisiin, asuntovaunuihin ja muualle verkkovirran ulottumattomissa oleviin tiloihin.

EcoFlow DELTA Pro

Su­u­rite­hoinen kan­net­ta­va latausase­ma jopa koko kotitalouden sähkönsyöttöön

EcoFlow DELTA -tuoteperheen tehokkain malli on pyörillä liikuteltava ja suurikapasiteettinen EcoFlow DELTA Pro -latausasema, jota voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Se tarjoaa virtaa peräti 3 600 watin jatkuvalla ja 7 200 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Turvallisella, ympäristöystävällisellä ja äänettömällä ammattilaistason latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 14 eri laitteelle samanaikaisesti jättimäisen 3 600 wattitunnin akkukapasiteetilla. Latausasema voidaan ketjuttaa myös yhden tai useamman DELTA-lisäakun kanssa, jolloin akkukapasiteettia voidaan kasvattaa portaittain jopa 25 000 wattituntiin asti.

EcoFlow DELTA Pro -latausasema on kohtuullisesti liikuteltavissa 45 kilogramman painollaan ja omilla pyörillään. EcoFlow DELTA Pro -latausasemalla lisäosineen voi rakentaa kokonaisen akkupohjaisen sähköjärjestelmän vaikkapa koko kotitalouden sähkötarpeisiin.

EcoFlow Smart Generator

Polttomoottorigeneraattori väliaikaisen sähköntuotannon turvaamiseen

EcoFlow Smart Generator on älykäs polttomoottorigeneraattori eli tuttavallisemmin aggregaatti, joka syöttää tavallisille sähkölaitteille sopivaa puhdasta vaihtovirtaa tavallisten seinäpistokkeiden tapaan. Poikkeuksellisen älykäs ja monipuolinen invertterilaite osaa säätää käyntikierroksiaan tarvittavan tehonkulutuksen mukaan, joten se kuluttaa polttoainetta erittäin vähän ja on myös vähäpäästöinen.

EcoFlow Smart Generator tarjoaa virtaa 1 800 watin jatkuvalla sähkönsyötöllä. Sen polttoainesäiliöön mahtuu neljä litraa tavallista lyijytöntä 95E-bensiiniä. Yhdellä tankillisella voi syöttää enimmäiskuormalla sähköä jopa 3,5 tuntia kerrallaan. Aggregaatissa on yksi tavallinen suomalainen pistorasia, josta virtaa voi jakaa tavallisilla sähköjohdoilla haluamallaan tavalla.

Laitteen erillinen XT150-tasavirtaliitäntä lataa nopeasti akkukäyttöisiä EcoFlow Delta Max- ja EcoFlow Delta Pro -latausasemia 5 400 wattitunnin verran yhdellä tankillisella. Latausasemalla voi puolestaan syöttää virtaa muille sähkölaitteille lähes äänettömästi ja saasteettomammin kuin aggregaatilla. Näin pienemmät sähkölaitteet voivat toimia pitkään ilman verkkovirtaa ja pienlaitteiden omat akut latautuvat nopeasti. Latausasemissa on myös useita erilaisia virtaliitäntöjä monenlaisille laitteille.

EcoFlow Smart Generatorin saa käyntiin monella eri tavalla ja se on muutenkin todella helppokäyttöinen. Omalla sähkökäynnistysmoottorillaan aggregaatti käynnistyy nappia painamalla, puhelinsovelluksella tai EcoFlow-latausaseman käynnistämänä. EcoFlow Delta Max- ja EcoFlow Delta Pro -latausasemat voivat käynnistää aggregaatin automaattisesti, kun niiden akkujen varaus alittaa määritellyn vähimmäisarvon. Ne myös sammuttavat aggregaatin automaattisesti akun täytyttyä, jolloin käyttö on mahdollisimman tehokasta ja vähäpäästöistä.

Siistin ja käytännöllisen EcoFlow Smart Generatorin kaikkia ominaisuuksia on helppo seurata ja ohjata joko etupaneelin näytöllä ja näppäimillä tai ilmaisella puhelinsovelluksella. Laite ja sovellus varoittavat esimerkiksi polttoaineen loppumisesta ja näyttävät tietoja virrankulutuksesta. Sovelluksella voi myös käynnistää ja sammuttaa aggregaatin etäältä. Laitetta voi käyttää myös täysin manuaalisesti perinteisen aggregaatin tavoin ja siinä on myös vetonaru käsin käynnistämistä varten.

EcoFlow Smart Generator on myös erittäin turvallinen. Siinä on muun muassa häkävaroitin ja automaattinen sammutus. Laitteen kotelointi on tyyliltään samanlainen EcoFlow-latausasemien kanssa, joten se sopii hyvin näiden kumppaniksi. Laitetta on helppo siirtää paikasta toiseen 28,5 kilogramman painon ja kantokahvojensa ansiosta.

EcoFlow-aurinkopaneelit

Laadukkaat 60, 100, 110, 160, 220 ja 400 watin au­rinkopa­neelit matkakäyt­töön

Tehokkaista yksikiteisistä piikennoista koostuvat EcoFlow-aurinkopaneelit voivat pitää sähkölaitteet käynnissä keskeytyksettä 60, 100, 110, 160, 220 tai 400 watin tehollaan. Aurinkopaneelit ovat yhteensopivia useimpien sähkölaitteiden kanssa MC4-liitäntänsä ansiosta. Esimerkiksi yksi 110 watin aurinkopaneeli lataa EcoFlow River 2 Maxin täydellä auringonpaisteella alle kolmessa tunnissa. Aurinkopaneeleja voi myös ketjuttaa toisiinsa.

EcoFlow 60W
Keskeltä taitettavan EcoFlow 60W -aurinkopaneelin laadukkaat yksikiteiset aurinkokennot tuottavat auringonvalosta sähköä 60 watin teholla. Avattuna paneelin mitat ovat 54 x 82 x 2,4 senttimetriä ja kokoon taitettuna vaivaiset 54 x 42 x 2,4 senttimetriä. Itse paneeli painaa vain kaksi kilogrammaa ja sen mukana toimitettava kantolaukku toiset kaksi kilogrammaa. Kantolaukku toimii myös aurinkopaneelin telineenä, jolloin se on helppo säätää oikeaan kulmaan kohti aurinkoa.

EcoFlow 100W Flexible
Joustava ja kevyt EcoFlow 100W Flexible -aurinkopaneeli on suunniteltu kiinnitettäväksi vaikkapa asuntoautoon, veneeseen, kesämökille tai telttaan kiinteästi tai väliaikaisesti. Taipuisan lasikuiturakenteen ansiosta aurinkopaneelin voi taivuttaa jopa 258 asteen kaarelle vaikkapa asuntoauton katon muotoon. Aurinkopaneelin laadukkaat yksikiteiset aurinkokennot tuottavat auringonvalosta sähköä 100 watin teholla. Paneelin mitat ovat 105,5 x 61,2 x 2,5 senttimetriä. Erittäin kevyt paneeli painaa vain 2,3 kilogrammaa.

EcoFlow 110W
Kätevästi kannettava, kokoontaitettava ja vesitiivis EcoFlow 110W -aurinkopaneeli on taitettuna vain noin kahden pizzalaatikon kokoinen ja painoltaan kuusi kilogrammaa. Se on helppo ottaa mukaan kaikkialle, missä auringonvaloa on tarjolla. Avattuna aurinkopaneelin mitat ovat 158 x 51,4 x 2,4 senttimetriä. Aurinkopaneelia voi myös säätää kannatinalustallaan 0 – 180 astetta, jolloin saavutetaan aina paras kulma tehokkaaseen auringonvalon talteen keräämiseen.

EcoFlow 160W
Kätevästi kannettava, kokoontaitettava ja vesitiivis EcoFlow 160W -aurinkopaneeli on taitettuna vain runsaan kahden pizzalaatikon kokoinen ja painoltaan seitsemän kilogrammaa. Se on helppo ottaa mukaan kaikkialle, missä auringonvaloa on tarjolla. Avattuna aurinkopaneelin mitat ovat 157 x 68 x 2,4 senttimetriä. Aurinkopaneelia voi myös säätää kannatinalustallaan 0 – 180 astetta, jolloin saavutetaan aina paras kulma tehokkaaseen auringonvalon talteen keräämiseen.

EcoFlow 220W
EcoFlow 220W -aurinkopaneeli on kaksipuolinen. Sen etupuoli tuottaa auringonvalosta sähköä 220 watin teholla ja takapuolen kennosto tuottaa sähköä enintään 155 watin teholla. Mikäli paneelin takana on heijastavaa pinta, kuten kirkas peili- tai peltitaso, se voi kerätä energiaa jopa 80 prosenttia enemmän kuin normaali 220 watin aurinkopaneeli. Ilman heijastavaa taustapintaa takakennosto kerää ympäristöstä valoa noin 25 prosenttia yksipuolista paneelia enemmän. EcoFlow 220W -aurinkopaneeli on tehty ohuesta karkaistusta lasista. Näin se on jopa viisi kertaa kovempaa kuin muut vastaavat aurinkopaneelit. Se kestää myös kuumuutta jopa 148 celcius-asteeseen saakka. Avattuna paneelin mitat ovat 183 x 82 x 2,5 senttimetriä ja kokoon taitettuna vaivaiset 50 x 82 x 3,2 senttimetriä. Paneeli painaa vain 9,5 kilogrammaa.

EcoFlow 400W
Tehokas EcoFlow 400W -aurinkopaneeli soveltuu erinomaisesti EcoFlow-latausasemien lisälaitteeksi. Aurinkopaneeli taittuu helposti kasaan, jolloin se vie vain vähän tilaa. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä aurinkopaneeli on käyttövalmis muutamassa sekunnissa. Aurinkopaneeli on säänkestäviä ja tukeva jalustarakenne pitää sen tukevasti paikoillaan myös tuulisessa säässä. Aurinkopaneeli jalustoineen painaa 15,5 kilogrammaa ja on avattuna kooltaan 236 x 106 x 2,4 senttimetriä.

EcoFlow 100W Flexible (1)

Älykkäät EcoFlow-apuvälineet

Erityisesti kannettavista latausasemistaan ja helposti siirrettävistä aurinkopaneeleistaan tunnettu EcoFlow on laajentanut tuotevalikoimaansa älykkäisiin sähkökäyttöisiin kodin apuvälineisiin. Kaikki kolme laitetta perustuvat EcoFlown erinomaiseen älylaitteiden ja sähkötekniikan osaamiseen, joten laitteet hyödyntävätkin uusinta akkutekniikkaa. Ne ovat monipuolisesti ladattavia ja puhelinsovelluksella ohjattavia älylaitteita.

EcoFlow Blade 800

EcoFlow Blade -robottiruohonleikkuri

EcoFlow Blade on maailman ensimmäinen älykäs robottiruohonleikkuri, jolle ei tarvitse määrittää minkäänlaisia fyysisiä rajoja. Se ei tarvitse rajanauhoja tai mitään muitakaan fyysisiä rajoituksia. Käyttäjät voivat asettaa virtuaaliset rajat helposti EcoFlow-sovelluksen avulla ja nurmikon leikkaamiseen voi ryhtyä heti käyttöönoton jälkeen.

Markkinoiden ensimmäinen kolmen anturin X-Vision-tunnistustekniikka yhdistää LiDAR-, RTK- ja kameratekniikat tekoälyyn.

EcoFlow Blade suunnittelee kulkureittinsä automaattisesti jopa kahden senttimetrin tarkkuudella jättämättä matkalleen leikkaamattomia alueita. Se osaa myös älykkäästi tunnistaa ja väistää esteitä. Se ei jumitu esteisiin tai epätasaiseen maastoon, vaan osaa suunnitella reittinsä uudelleen automaattisesti.

EcoFlow Blade -robottiruohonleikkurissa on poikkeuksellisen suuret 200 millimetrin renkaat, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden. Laite ylittää helposti jopa 40 millimetrin korkuiset esteet ja 50 prosentin nousut. Laite voi myös leikata laajan, peräti 3 000 neliömetrin alueen, sillä sen 260 millimetrin leikkuuleveys on 80 millimetriä tavallista leveämpi. Leikkuukorkeus on puolestaan 20–76 millimetriä, joka on jopa 18 millimetriä tavallista korkeampi.

EcoFlow Blade on rakennettu kestämään, sillä se on veden- ja pölynkestävä (IPX5). Näin se on myös helppo pitää puhtaana vaikkapa puutarhaletkulla pesten. Sateentunnistimen avulla leikkuri pysähtyy automaattisesti ja palaa latausasemaansa sateisella säällä. Laitteessa on myös 4G-yhteys eSIM-toiminnolla, jotta käyttäjät voivat paikantaa leikkurin varkauksien estämiseksi. Laitteessa on 298 wattitunnin akku, jolla se toimii kerrallaan noin 120 minuuttia.

Erikseen hankittavalla EcoFlow Lawn Sweeper Kit -lisälaitteella EcoFlow Blade voi myös lakaista nurmikon leikkuun aikana ja kerätä lehdet, roskat ja pienet oksat automaattisesti säiliöönsä.

EcoFlow Glacier -jääkaappipakastin

EcoFlow Glacier on maailman ensimmäinen kannettava ja älykäs matkajääkaappipakastin, jossa on integroitu jääpalakone sekä erikseen hankittava ja vaihdettava akku. Se on täydellinen valinta retkeilyyn, automatkailuun ja mökkeilyyn.

Kylmätilassa on kaksi eri osiota, joiden yhteiskapasiteetti on 38 litraa. Se vastaa esimerkiksi 60 juomatölkkiä. Molemmat osiot on varustettu erillisellä lämpötilan säädöllä, joten niitä voi käyttää samanaikaisesti eri lämpötiloja tarvitseville tuotteille. Lämpötilan voi säätää molempiin osioihin +10 ja -25 Celcius-asteen välille. Näin toinen osio voi toimia jääkaappina ja toinen pakastimena tai molemmat osiot samoina. Kylmätilan lisäksi laitteessa on erillinen ja erittäin tehokas jääpalakone, joka voi valmistaa 18 lieriön mallista jääpalaa vain 12 minuutissa.

Arkkumainen runko on sateet ja kolhut kestävä (IPX5), hyvin eristetty ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Lisäksi sitä on helppo kuljettaa ja siirtää irrotettavien kahvojen ja renkaiden avulla.

EcoFlow Glacier on erittäin energiatehokas ja silti nopea jäähdytysteholtaan. Sen energiansäästötila varmistaa, että ruokia ja juomia voi pitää kylmänä pitkään. Se kuluttaa sähköä vain 0,3 kilowattituntia vuorokaudessa toimiessaan jääkaappina ja vain 0,7 kilowattituntia vuorokaudessa toimiessaan pakastimena.

Erikseen hankittava ja vaihdettava 298 wattitunnin akku mahdollistaa jopa 24 tunnin käytön yhdellä latauksella. Akun voi ladata tavallisella verkkovirralla, auton 12 tai 24 voltin sähköliitännällä tai enintään 240 watin aurinkopaneelilla. Akku toimii tarvittaessa myös ulkoisten USB-C-liitäntäisten laitteiden teholaturina.

Jääkaappipakastimessa on langattomat WiFi- ja Bluetooth-yhteydet, joiden avulla sen toimintoja voi seurata ja ohjata omalla puhelinsovelluksellaan.

Kannettavalla EcoFlow Glacier -jääkaappipakastimella ruuan ja juoman voi pitää kylmänä missä ja milloin tahansa eikä tarvitse huolehtia niiden pilaantumisesta kuumallakaan kesäsäällä.

EcoFlow Glacier 800
EcoFlow Wave 2 800a

EcoFlow Wave 2 -ilmastointilaite

Kannettava EcoFlow Wave 2-ilmastointilaite tarjoaa viilentävää helpotusta kuumina kesäpäivinä ja lämmittää syksyn kylminä aikoina. Laite on suunniteltu erityisesti tiloihin, joissa ilmastointijärjestelmää ei ole, kuten esimerkiksi mökeille, telttailuun, asuntovaunuihin ja muihin vastaaviin paikkoihin. Laite tarjoaa käyttäjälle miellyttävän ja rauhallisen ilmankierron. Se on myös erittäin hiljainen (48–56 dB), joten se ei häiritse työskentelyä tai yöunia.

EcoFlow Wave 2 -ilmastointilaitteessa on tehokas jäähdytystekniikka, joka takaa nopean ja tehokkaan viilennyksen. Laite pystyy helposti viilentämään 1 500 watin (5 100 BTU) jäähdytystehollaan tai lämmittämään 1 800 watin (6 100 BTU) lämmitystehollaan noin 10 neliömetrin tilan. Lisäksi sen monipuolinen toiminnallisuus mahdollistaa käytön myös kosteudenpoistajana, ilmankostuttimena ja puhaltimena.

Ilmastointilaitteen kompakti muotoilu ja kiinteät pyörät tekevät siitä erittäin helpon siirtää paikasta toiseen. Lisäksi jäähdytystilassa ilmastointilaite ei tarvitse lainkaan putkea vedenpoistoon, vaan se haihduttaa itse kaiken poistoveden. Lämmitystilassa vedenpoistoputkia tarvitaan ja niitä on saatavana kätevästi lisävarusteina.

Ilmastointilaitteen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Laitteessa on selkeä LED-näyttö, jonka avulla voi säätää laitteen toimintoja. Siinä on myös langattomat WiFi- ja Bluetooth-yhteydet, joiden avulla toimintoja voi seurata ja ohjata omalla puhelinsovelluksellaan.

Laite on erittäin energiatehokas, sillä se kuluttaa vain 505–560 wattia sähköä syöttötavan mukaan. Näin se auttaa säästämään rahaa sähkölaskuissa. Laitteessa on myös kätevä ajastin, joka auttaa hallitsemaan energiankulutusta ja varmistaa, että tila on viileä juuri silloin kun sitä tarvitaan. Erikseen hankittava ja vaihdettava 1 159 wattitunnin akku mahdollistaa jopa kahdeksan tunnin käytön yhdellä latauksella. Akun voi ladata tavallisella verkkovirralla, auton 12 tai 24 voltin sähköliitännällä tai enintään 400 watin aurinkopaneelilla.

EcoFlow-sovellus

EcoFlow-puhelinsovelluksen avulla voi valvoa ja hallita kaikkia EcoFlow-tuotteita kätevästi langattomasti ja etänä. Näytöltä näkee WiFi-verkossa olevat laitteet ja seurata niiden sähkönsyöttöä, tarkistaa hiilijalanjäljen tai asettaa vaikkapa latausaseman tunnelmavalon päälle.

Jälleenmyyjät

Tekniset tiedot