LIHASHUOLTOVASARAT

Kompaktit KICA- ja KICA Pro -lihashuoltovasarat vetreyttävät lihakset nopeasti ja edullisesti

KICA PRO

Edistyksellistä hierontaa

Ergonomisesti muotoiltu, pienikokoinen ja toiminnoiltaan edistyksellinen KICA Pro -lihashierontavasara hieroo lihaksien pehmytkudoksia kolmella eri tavalla. Kahden eri hierontapään ansiosta laite kykenee sormilla painelun kaltaiseen rentouttavaan kevythierontaan tai tasaiseen ja hierovaan värähtelyyn. Lisäksi hierontavasara kykenee jämäkämpään lihasarkuutta ja lihasten kireyttä lieventävään hierontaan, jossa älykäs algoritmi ohjaa laitteen hierontapäitä nopeisiin iskuihin. Laitteessa on monia eri valmisohjelmia, jotka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Valmisohjelmista löytyy vaihtoehtoja muun muassa toimistotyöläisen ja erilaisten urheilijoiden tarpeisiin sekä ohjelmat vapaa-ajan ja yleisen hyvinvoinnin mukaiseen hierontaan lihasryhmäkohtaisesti. 

Monipuolisesti säädettävä

Peräti kymmenen säädettävän värinänopeuden, painelutilan ja iskuhieronnan lisäksi laitteessa on kolme erilaista vaihtopäätä. Näiden ansiosta hierontavasaralla voidaan rentouttaa vartaloa kevyesti hieromalla ja akupunktiopisteitä painelemalla tai hieroa lihaksia jykevämmin käyttäjän tarpeista riippuen. KICA Pro kykenee peräti 5 200 iskun minuuttinopeuteen. Hierontateho on helppo valita selkeällä ja helposti hallittavalla OLED-kosketusnäytöllä. Siitä löytyvät laitteen kaikki asetukset sekä latauksen tila.

Koko kehon hi­erontaan

KICA Pro -lihashierontavasaran mukana toimitetaan kolme erilaista hierontapäätä. Pyöreä pallokanta sopii erinomaisesti isojen lihasryhmien hierontaan sekä akupunktiopisteiden paineluun. Isoja lihasryhmiä ovat muun muassa reidet, pohkeet ja käsivarret. Näiden pehmytkudosta hieromalla keho palautuu tehokkaammin kovasta harjoittelusta ja on nopeammin valmiina seuraavaan harjoitteluun. U-kärjellä muotoiltu hierontapää soveltuu erinomaisesti niskan, selkärangan alueen ja akillesjänteen hierontaan. Tämä hierontamuoto on erityisen hyvä esimerkiksi päätetyötä tekevän lihasten rentouttamisessa. Harjapäinen hierontakärki soveltuu lihasten rentouttamiseen sekä käytettäväksi hierontaöljyn kanssa.

Pitkäkestoinen hieroja

 

Lihashierontavasarassa on tehokas 2 200 milliampeeritunnin akku, josta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 20 käyttötuntiin kevyimmällä hierontateholla. Laite on myös helppo ladata tavallisella usb-kaapelilla ja -laturilla. Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat kestävyyden. Mukana tulevan säilytyskotelon ansiosta KICA Pro on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

KICA

Hierontaa kaikille

Ergonomisesti muotoiltu ja poikkeuksellisen pienikokoinen KICA-lihashierontavasara hieroo lihaksien pehmytkudoksia nopeilla iskuilla. Tämä lievittää lihasarkuutta ja vähentää lihasten kireyttä. Urheilijat ja kuntoilijat voivat liikunnan jälkeen vähentää maitohappojen aiheuttamaa ärtyneisyyttä ja kipua. Toimisto- ja istumatyötä tekevät saavat uutta energiaa hieromalla jäykistyneitä niska- ja hartialihaksiaan. Vanhempi väki voi parantaa verenkiertoaan rentouttamalla kolottavia jäseniään.

Monipuolista hi­erontate­hoa

Laitteen hierontatehon voi valita 1 700 ja 3 800 iskun minuuttinopeuden välillä. Hitaampi 1 700 iskun nopeus toimii enemmän lihasta valmistavana kevythierontana. Tehokkaampi 2 400 iskun nopeudella toimiva hieronta sopii faskian eli peitinkalvon hierontaan. Tämä on hyvä vaihtoehto pahasti kipeytyneille lihaksille, etenkin viivästyneen lihasarkuuden (DOMS) vaivatessa kehoa. Oletustehona KICA käyttää 3 100 iskun syvähierontaa, joka toimii eräänlaisena yleishierontana kehon eri kohtiin. Kovin teho on täydet 3 800 iskua minuutissa, joka on niin sanottu ammattilaistila. Tämä vastaa tehokasta ja jämäkkää hierontaa, joka saattaa vaatia käyttäjältä varovaista totuttelua.

Koko kehon hi­erontaan

KICA-li­hashierontavasaran mukana toimitetaan neljä erilaista hierontapäätä. Pyöreä pallokanta sopii erinomaisesti isojen lihasryhmien hierontaan. Näitä ovat muun muassa reidet, pohkeet, vyötärö, käsivarret ja lonkan alue. Näiden pehmytkudosta hieromalla keho palautuu tehokkaammin kovasta harjoittelusta ja on nopeammin valmiina seuraavaan harjoitteluun.

U-kärjellä muotoiltu hierontapää soveltuu erinomaisesti niskan, selkärangan alueen ja akillesjänteen hierontaan. Tämä hierontamuoto on erityisen hyvä esimerkiksi päätetyötä tekevän lihasten rentouttamisessa.

Sylinterikärki sopii jänteiden, meridiaanien ja akupunktiopisteiden hierontaan, joka osaltaan ehkäisee kipua ja arkuutta.

Tasakantainen hierontakärki soveltuu pallokannan lailla selän ja muiden isojen lihasryhmien hierontaan ja lihashuoltoon.

Laadukas ja kestävä hieroja

KICA-li­hashierontavasaras­sa on tehokas 2 200 milliampeeritunnin akku, josta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 11 käyttötuntiin kevyimmällä hierontateholla ja jopa seitsemäksi tunniksi kolmostehon hieronnalla. Laite on myös helppo ladata tavallisella usb-c-kaapelilla ja -laturilla.

Laadukkaat valmis­tus­ma­te­ri­aalit, kuten lento­te­ol­lisu­u­denkin käyttämä alumiiniseos, takaa kestävyyden. Hierontalaite kestää helposti pienet kolhut ja laadukas pinnoite suojaa laitetta hapettumiselta.

Vain 495 grammaa painava ja langaton KICA on helppokäyttöinen hieroja. Neljän säädettävän nopeuden ja neljän vaihtopään ansiosta se soveltuu sekä keveämpään rentouttamiseen että jykevämpään hierontaan. Hierontateho on helppo valita kätevällä toim­intopainikkeel­la. Valittu asetus näkyy selkeästi led-valolla.

KÄYTTÖKOKEMUKSIA

JÄLLEENMYYJÄT